bg
8,00 € / 90 min

Haukanpesän yleiset saunavuorot ovat päättyneet kauden 2019 osalta. Tiedotamme vuoden 2020 aikatauluista kevään aikana. 

 

Haukanpesän puulämmitteinen hirsisauna lämpiää miesten saunavuorolla joka sunnuntai klo 14.00 - 15.30 Tervetuloa nauttimaan saunan löylyistä Nuuksion Kansallispuiston upeissa maisemissa.

Haukanpesän saunan yleiset ohjeet

  • Saapuessasi Haukkalammelle käy kahvilassa ilmoittautumassa. Kahvilassa voit myös maksaa saunavuorosi, mikäli et ole sitä etukäteen tehnyt.
  • Naisten- ja miesten vuorolla saunojat käyttävät saunan pukuhuonetta. Sekavuorolla käytössä on myös takkahuoneen tilat pukeutumista varten.
  • Sekavuorolla käytetään aina uimapukua.
  • Käytä aina peflettiä saunoessasi. Uudet pefletit löytyvät saunan pukuhuoneesta. Muista heittää käytetty pefletti roskiin saunomisen jälkeen.
  • Saunomisen lomassa tai sen jälkeen tarkista tulipesän puutilanne ja tarvittaessa heittää pesään halko tai kaksi viereisestä puutelineestä. Näin saunan lämpö pysyy yllä ja seuraavien saunojien on miellyttävämpi aloittaa oma vuoronsa.
  • Haukanpesän sauna on perinteinen suomalainen puulämmitteinen sauna. Löylyihin mahtuu kerralla noin 8 saunojaa ja pesutiloihin saman verran peseytyjiä. Noudata hyvän saunomisen sääntöjä ja tee tarvittaessa lauteille tilaa uusille saunojille.
  • Saunan pesuhuoneeseen tulee lämmin vesi hanasta ja peseytyminen tehdään pesuvatien avulla, suihkuja ei ole.
  • Saunan terassilla on runsaasti tilaa vilvoitteluun ja viereinen takkahuone toimii tauko- ja pukeutumistilana saunomisen ajan. Viereisestä kahvilasta voi ostaa virvokkeita saunalla nautittavaksi.
  • Noudata saunavuoron aikataulua ja poistu pukuhuoneesta ennen seuraavan vuoron alkua.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top