bg
590,00 €

Jos haluat osallistua melontaretkille tai -kursseille tai vuokrata kajakkeja, tällä kortilla saat kaiken yhdellä kertahinnalla. Voimassa koko melontakauden ajan toukokuun alusta syyskuun loppuun.

Jos haluat osallistua melontakursseille, melontaretkille sekä vuokrata kajakkeja (ei yön yli), tällä kortilla saat tämän kaiken yhdellä kertahinnalla. Kortilla saa osallistua kaikille kursseille ja retkille Vuosaaren Melontakeskuksessa koko melontakauden ajan.

HUOM! Paikkojen varaus tapahtumissa on sitova ja paikan käytämättä jättämisestä veloitetaan tapahtuman täysi hinta. Ilmoittaudu siis ainoastaan mukaan tapahtumiin, joihin olet varmasti tulossa.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top