bg
190,00 €

Melominen on tällä kortilla edullisempaa perheessä tai yrityksessä, jossa on useampia melontaa harrastavia henkilöitä. Kortti on voimassa melontakauden toukokuun alusta syyskuun loppuun.

Perhekortti:
Jos perheesi meloo useamman kerran kesässä, kannattaa hankkia 10 kerran kortti. Kaikki samassa ruokakunnassa asuvat voivat käyttää korttia.

Yrityskortti:
Onko yrityksessänne paljon innokkaita melojia? Tällä kortilla voivat kaikki yrityksen työntekijät käyttää samaa korttia.

 

10 x kortilla saat vuokrata kaikkia vuokraamon malleja seuraavasti:

  • 1 leima: yksikkö tai avokanootti, 2 h
  • 2 leimaa: yksikkö tai avokanootti, koko päivä
  • 2 leimaa: kaksikko, 2 h
  • 4 leimaa: kaksikko, koko päivä

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top