bg
27,90 € / 90 min

Italian maistelulautanen ryhmälle lounaaksi – herkullista! Kun etsit ensiluokkaista ruokailua esimerkiksi kokoukseen Helsingissä, Natura Viva palvelee. Tilaa!

Italialaissyntyinen melontaoppaamme Matteo on kerännyt kotimaansa parhaat herkut maisteltavaksemme. Lähde Matteon mukana makujen löytöretkelle Italiaan!

Sisältää: melonia, parmankinkkua, mozzarellaa, pestoa, basilikaa, oliiveja ja artisokansydämiä, leipää ja levitettä, ruokajuomaksi vettä.

Kaikki ryhmämenut sisältävät Natura Vivan Vuosaaren melontakeskuksen telttakatoksen varauksen. Ruokailuun on varattu 1,5 tuntia aikaa.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top