bg
Siirry sisältöön

Natura Vivan melontakeskus Helsingin Vuosaaressa palvelee kaikkia melonnasta kiinnostuneita. Vuokraa kajakki, SUP-lauta, soutuvene tai Fatbike, saavu myös kahville!

Natura Vivan melontakeskus Helsingin Vuosaaressa on jokaisen melonnan ystävän ykkösvierailukohde keskellä kaunista ja merellistä Helsinkiä. Melontakeskus on avoinna toukokuun alusta syyskuun loppuun. 

Vuosaaren melontakeskuksen aukioloajat 2020

Kesä- ja heinäkuu:

Ma - Pe klo 14–21

La klo 10 - 21

Su klo 10 - 18

Elokuu:

Ma - Pe klo 14–20

La klo 10 - 20

Su klo 10 - 18

Syyskuu:

Arkisin suljettu, vuokraukset kausikortilla.

La ja Su klo 10–18

Vuokraa kajakki Helsingissä

Tarjoamme Vuosaaren melontakeskuksella vuokrattavaksi yksikkö- ja kaksikkokajakkeja, ja valikoimaamme kuuluu myös retkikajakkeja sekä avokanootteja. Vuokrausajat alkavat kahdesta tunnista ja voit vuokrata kajakin myös pidemmäksi ajaksi, esimerkiksi yön yli kestävälle melontaretkelle. Melonta on hauskaa ja sopii kaikille!

Osallistu melontakurssille

Järjestämme melontakeskuksella monenlaisia melontakursseja kokeneiden opettajiemme johdolla. Opit tarpeelliset melontataidot alkeista eskimokäännökseen ja muihin tekniikoihin. Melonnan alkeiskurssit alkavat toukokuussa ja jatkuvat koko kesän, ja melonnan jatkokursseja sekä muuta melontakoulutusta on tarjolla monipuolisesti. Voit suorittaa melontakeskuksella myös EPP-melontakokeen. 

Lähde melontaretkelle

Tutustu Natura Vivan melontaoppaiden johdolla Helsingin melontavesiin ja näe mielenkiintoisia luontokohteita. Koulutetut melontaoppaamme vastaavat viihtyvyydestäsi ja turvallisuudestasi. Ohjattuja melontaretkiä järjestetään koko kesäkauden ajan. Varaa paikkasi verkkokaupastamme.

Suppaile Vuosaaren edustalla

Vuokraamme melontakeskuksella SUP-lautoja. Suppailu on hauskaa ja suosittua – tyyninä päivinä melontakeskuksen edustalla sijaitseva Iso Kallahti on erinomainen suppailuvesistö. 

Fatbike-pyörällä luontoretkelle

Fatbike-polkupyörällä tutustut Vuosaaren alueen upeisiin luontokohteisiin. Uudet Fatbike-pyörämme ovat 18-vaihteisia ja kevyitä polkea, ja pyöriä on saatavilla kolmena eri kokovaihtoehtona. Vuosaaren maasto on tasaista ja alueella on monia mielenkiintoisia ranta- ja metsäreittejä. Järjestämme myös ohjattuja Fatbike-retkiä pienille ja isommillekin ryhmille.

Soutelemaan Helsingin saaristoon

Soutelu on mukavaa vapaapäivän ohjelmaa. Vuokraa melontakeskukselta soutuvene ja lähde viettämään hauskoja hetkiä laineille. 

Kahville Cafe Naturaan

Vuosaaren melontakeskuksen yhteydessä palvelee myös merellisellä terassilla varustettu Cafe Natura – kahvila tarjoaa tuoreita leivonnaisia, herkullisia salaatteja, terveellisiä smoothieita ja höyryävän kuumaa kahvia, joita voit nauttia aivan meren tuntumassa istuskellen.

Vuosaari – upea luontokohde

Hiekkarantoja, metsiä, harjuja, luonnonsuojelualueita ja vesireittejä – Vuosaari on ulkoilijan monipuolinen retkeilykohde merellisessä Helsingissä. Vieraile alueen upeilla rannoilla, suuntaa pidemmälle melontareitille Tammisalon ja Vartiosaaren kanaviin tai käy eväsretkellä jollakin lähisaariston kahdeksasta ulkoilusaaresta. Pyöräile pitkin rantareittejä, metsäpolkuja ja kaupunkibulevardeja. 

Hyvät liikenneyhteydet

Vuosaaren melontakeskus sijaitsee meren rannalla Ison Kallahden äärellä, Harbonkadun päässä Meri-Rastilassa. Linja-autolla pääset nurkan taakse, metrolla Rastilan asemalle kävelymatkan päähän ja autolla oven eteen ilmaisille parkkipaikoille. Melontakeskus on varustettu naisten ja miesten puku- ja pesuhuonetiloilla – saavu melontakeskukselle esimerkiksi suoraan töiden jälkeen.

 

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top