bg
599,00 €

Osta käytetty kajakki Helsingissä Natura Vivalta. Käytetyt kajakkimme ovat moitteettomassa kunnossa. Ne ovat olleet vuokrakäytössä enintään kolmen kesän ajan.

Hyvä ja tukeva peruskajakki erinomaisilla jalkatuilla ja penkillä! Kajakin koko L-XL

Wilderness Systems Tsunami 145 on helposti käsiteltävä retkikajakki, joka sopii hyvin myös aloittelijalle. Kohtuullisen hyvät pakkaustilat tekevät kajakista sopivan myös viikonloppuretkeilyyn. Joki- ja koskikäyttöön ja merikäyttöön. Varustuksena säädettävät jalkatuet, laipiot sekä etu-, päivä- ja takapakkausluukut.

Pituus: 442 cm

Leveys: 62 cm

Paino: 25 kg

Kantavuus: 147 kg

Melojan koko: L–XXL


Käytetyt lisävarusteet (suluissa ovh):
* Palm Meander melontaliivi 39 € (69 €)
* Seals Rental Skirt aukkopeite 35 € (59 €)
* Palm Drift Lite mela 50 € (89 €)

Lisätietoja Bear&Waterin sivuilta.

Kajakeissa toimitusvaihtoehtona ainoastaan nouto. Kuljetuksesta sovittava erikseen. Natura Vivan kaikki myynnissä olevat käytetyt kajakit ovat olleet enintään kaksi melontakautta vuokrauskäytössä.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top