bg
149,00 €

Kajakkimelojan kausikortti mahdollistaa kajakkien varaamisen Natura Vivan Vuosaaren ja Teijon kansallispuiston toimipisteissä.

Tällä kausikortilla saat käyttöösi kajakkimme koko kaudeksi kaikissa toimipisteissä. Ostettuasi kausikortin saat tunnukset kausikorttilaisille tarkoitetulle sivustolle, jonka kautta voit itse varata kalustoa haluaminasi aikoina. Kajakkivalikoimaan kuuluu myös kaksikkokajakki, jotta lapsesikin pääsee melomaan! 

Huomioitavaa:

Toukokuussa ja syyskuussa merivesi on kylmää. Tästä syystä kajakkikausi 1.5.-30.9 on tarkoitettu vain alkeiskurssin käyneille meloneille. Varausvahvistuksen saatuasi voit lähettää meille alkeiskurssitodistuksen sähköpostiin. Jos tähän ei ole mahdollisuutta, olethan meihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Jos olet käynyt alkeiskurssin meidän kauttamme, ilmoitathan siitä meille ja tarkistamme asian. 

Jos et ole käynyt alkeiskurssia, voit ostaa kausikortin ajalle 1.6.-31.8.2020. Jos käyt alkeiskurssin kesän aikana, saat tietysti kausikortin käyttöön koko kesäkauden ajalle.  

Etkö ole käynyt alkeiskurssia? Tutustu meidän kursseihimme täältä!

Kajakki-kausikortin hintaan sisältyy myös osallistumisoikeus joka viikkoiseen Torstaimelonta-retkeen (normaalisti 45 € / kerta).

Käytössä olevat välineet:

Kajakit

Vuosaaren toimipiste, Helsinki (omatoimisesti käytössä joka päivä klo 5:00 - 24:00)
Teijon kansallispuiston toimipiste, Salo (1.6.2020 aukioloaikojemme puitteissa)

Vuokra-aika

Maksimissaan kaksi vuorokautta per varauskerta. Yön yli jatkuvista retkistä veloitetaan 10 euroa per yö.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top