bg
Siirry sisältöön

Natura Vivan uudistunut kausikortti tarjoaa mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti melontaa, suppailua ja maastopyöräilyä kiinteällä kausihinnalla. Tarjoamme kausikorttilaisille uusimmat välineet niin melontaan, maastopyöräilyyn kuin sup-lautailuunkin. Käytössäsi on kaikki Natura Vivan toimipisteet Etelä-Suomen alueella. Ulkoile ja retkeile huolletuilla välineillä ja varusteilla vailla säilyttämisen ja kuljettamisen tuomia haasteita. 

Voit valita lajikohtaisen kausikortin tai ulkoilijan kausikortin, jolla kaikki välineet ovat käytössäsi. Valitse sinulle sopiva vaihtoehto ja tule mukaan!

Kausikortti on avain vapaaseen ulkoiluun

Natura Vivan kausikortti on henkilökohtainen etu ja mahdollistaa yhden välineen vuokraamisen maksimissaan yhdeksi päiväksi kerrallaan. Yön yli jatkuvat retket ovat mahdollisia pienellä 10 euron lisämaksulla per yö. Myös perheet pääsevät nauttimaan kausikortin tuomista eduista sillä yhdellä kausikortilla saa ulkoilla yksi alle 15-vuotias lapsi mukana.

Tutustu Etelä-Suomen luontoon monipuolisesti

Kausikortilla saat käyttöösi Natura Vivan kaikkien toimipisteiden ulkoiluvälineistöä. Ulkoile meren rannoilla ja saaristossa Helsingin Vuosaaren toimipisteen kautta. Tutustu vehreän kansallispuiston erämaajärviin ja polkuihin Espoon Nuuksion toimipisteessä. Aloita retkesi Espoon Korpilammen toimipisteeltä ja pyöräile Luukin ulkoilualueen poluilla. Tutustu Teijon kansallispuiston monimuotoiseen luontoon Matildanjärven toimipisteemme kautta.

Uusi teknologia mahdollistaa omatoimisuuden

Natura Vivan kausikorttilaisena saat henkilökohtaiset tunnukset, joilla teet varaukset kätevästi netissä. Kaikkien toimipisteiden fatbike-vuokraus sekä Vuosaaren toimipisteiden kajakkivuokraus toimivat jo tällä hetkellä kätevästi täysin omatoimisesti. Muiden välineiden kanssa henkilökuntamme on paikalla auttamassa.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top