bg
Alkaen 35,00 € / 2 h

Natura Vivalta saat vuokrattua Helsingissä Prijon-merkin merikanootit kokeneelle melojalle. Prijon Seayak 500 LV on keskikokoisen melojan valinta – tutustu!

Prijonin Seayak 500 LV on peräsimellinen merikajakki, joka sopii S–M-kokoiselle, kokeneemmalle melojalle. Kajakki on varustettu kansiverkoilla, turvanarulla ja useammalla kansikuminarulla, joihin voidaan kätevästi kiinnittää varusteita. Edessä päiväluukku, lisäksi isot pakkausluukut neopreeniväliluukulla ja remmikiinnityksellä.

Varauksen sijanti: Vuosaari

Haluatko antaa melontakokemuksen lahjaksi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä

Pituus: 500 cm

Leveys: 57 cm

Paino: 26 kg

Tilavuus: 335 L

Kantavuus: 100 kg

Melojan koko: S–M

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top