bg
Siirry sisältöön

Nuuksion avoimien ovien päivänä koko perhe pääsee hauskojen ulkoiluelämysten äärelle ja tutustumaan Haukanpesän uuteen toimipisteeseemme Haukkalammella, osoitteessa Haukkalammentie 32, 02820 Espoo. Tapahtuma alkaa klo 10 ja päättyy klo 15. Kokeile kanoottimelontaa, SUP-lautailua tai soutamista Haukkalammella tai osallistu ohjatulle Fatbike-pyöräretkelle ja yllätä lapset luontopolkuretkellä Nuuksion metsäisessä järvimaisemassa. Kaikki veloituksetta tapahtuman ajan!

Päivän ohjelma:

- Kokeile ilmaiseksi kanootteja, SUP-lautoja sekä soutuveneitä melontakeskusen edustalla.
- Ohjattu Fatbike-retki klo 10.30, 11.30, 12.30, 13.30 ja 14.30
- Lasten ohjattu luontopolkuretki klo 10.30, 11.15, 12.00, 13.00 ja 13.45

Minibussikuljetus Haltiasta Haukkalammelle ja takaisin:

Haukkalammelle pääsee ajamaan omalla autolla, mutta pysäköintialue voi olla ruuhkainen. Suosittelemme siksi käyttämään julkisia kulkuneuvoja. Järjestämme Haukkalammelle ilmaisen edestakaisen minibussikuljetuksen Luontokeskus Haltiasta tapahtuman ajan. 

Tapahtumapäivänä voit osallistua arvontaan, jonka palkintona arvomme kahden tunnin mittaisen saunavuoron Haukanpesällä sijaitseevaan tunnelmalliseen hirsisaunaan. Sauna on varattavissa ryhmille Natura Vivan kautta. Yksittäisille kävijöille järjestämme jatkossa myös viikottaisia saunavuoroja.

Lisätietoa tapahtumasta löydät tapahtuman Facebook-sivulta.

Takaisin ylös / Back to top