bg
Alkaen 20,00 € / h

Lähde suppailemaan Matildanjärvelle! Shark Allround 10" on monipuolinen SUP-lauta, jolla voit meloa matkaa tai vaikka suorittaa SUP-joogasession.

Shark Allround 10 on laadukas, ilmatäytteinen lauta joka soveltuu hyvin aloittelijoille. Tämä SUP-lauta on tukeva ja leveä: Shark Allroundilla kelpaa meloa vain hiljakseen hyvässä seurassa, mutta helposti ohjattavana ja kevyesti melottavana sillä voi myös lähteä pidemmälle SUP-retkelle. Leveä lauta sopii hyvin myös esimerkiksi SUP-joogasessioon. 

Shark Allround -SUP-lauta voidaan tyhjentää ja pakata kätevään selkäreppuun. Näin se kulkee mukana, ja voit esimerkiksi patikoida kauemmaksi Teijon kansallipuiston muille järville suppailemaan. Mikäli haluat lähteä pidemmälle SUP-retkelle, kysy meiltä lisää lake hopping -mahdollisuuksista Teijon kansallispuiston alueella.

 

SIJAINTI: Teijon Luontokeskus, Matildanjärvi

Haluatko antaa suppailukokemuksen lahjaksi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä.

 

Shark Allround 10", tekniset tiedot:

Malli: Shark Allround 10'/32"/6"
Tilavuus: 297 l
Pituus: 300 cm
Paksuus: 15cm
Leveys: 80 cm
Paino: 8,5kg
Melojan paino: max 95 kg

Perustiedot

Kohde0Matildanjärventie 84,25660 Salo

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top