bg
Alkaen 20,00 € / h

Tutustu Matildanjärven ympäristöön SUP-laudalla! Shark Allround 10" on monipuolinen yleislauta alle 95kg melojille.

Shark Allround 10 on laadukas ilmatäytteinen lauta joka soveltuu hyvin aloittelijoille ja tukevaa SUP-lautaa etsiville. Tervetuloa melomaan!

Tarvittaessa lauta pakkautuu kätevään kantokassiin ja voidaan kuljettaa selässä. Mikäli haluat lähteä pidemmälle SUP- retkelle kysy meiltä lisää lake hopping - mahdollisuudesta myös Teijon kansallispuiston muissa järvissä. 

Varauksen sijainti: Teijon kansallispuisto

Haluatko antaa suppailukokemuksen lahjaksi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä.

Malli: Shark Allround 10'/32"/6"
Tilavuus: 297 l
Pituus: 300 cm
Paksuus: 15cm
Leveys: 80 cm
Paino: 8,5kg

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top