bg
Alkaen 20,00 € / h

Hyvin helppo, tukeva ja suuntavakaa kajakki, joka sopii aloittelijoille ja kokeneemmillekin melojille. Vuokraa kajakki Teijon kansallispuistossa meiltä!

Rainbow Oasis on Natura Vivan suosituin vuokrakajakki, ja hyvästä syystä! Tämä peruskajakki sopii kaikille melojille, sillä se on tukeva ja leveä. Rainbow Oasis on kajakiksi kohtuullisen lyhyt, ja siksi sitä on helppo käsitellä. Erinomainen kajakkivalinta ensimmäistä kertaa melontaa kokeileville, mutta toimii myös kokeneempien melojien käsittelyssä. He arvostavat Rainbow Oasiksen vakautta ja suuntavakautta silloin, kun sääolosuhteet muuttuvaat haastavimmiksi.

Rainbow Oasiksen tavaratila on maltillisen kokoinen, siksi kajakki on omimmillaan päiväretkillä. Jos melojan retkeilyvarusteet ovat keveät ja mahtuvat mukaan, toki Rainbow Oasiksella voi suunnata myös yön ja viikonlopunkin yli kestäville retkille.

Rainbow Oasiksen vakiovarusteina ovat 4-pistejalkatuet, etu- ja takapakkausluukut sekä laipiot.

 

Varauksen sijainti: Teijon kansallispuisto

Haluatko antaa melontakokemuksen lahjaksi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä. 

 

Rainbow Oasis, tekniset tiedot:

Pituus: 430 cm

Leveys: 63 cm

Paino: 20 kg

Tilavuus: 370 ltr

Melojan koko: S-XL

Perustiedot

Kohde0Matildanjärventie 84,25660 Mathildedal

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top