bg
Alkaen 35,00 € / 90 min

Matildanjärvi on mainoa kohde kokeilla melontaa kanootilla. Tee avokanootilla rauhallinen melontaretki Teijon kansallispuistossa ja nauti Suomen luonnosta!

Avokanootti on mainio tapa tutustua Matildanjärveen – kanootilla melot hiljakseen eteenpäin ja ehdit tarkkailla ympäristöäsi. Mad River Journey 156 -avokanootin kantokyky on lähes 500 kiloa ja kanootti on hyvin vakaa. Kaksi aikuista ja kaksi lasta mahtuvat kyytiin mainiosti. Tee kanoottiretki esimerkiksi Matildanjärven keskellä sijaitsevaan Isoholman saareen tai melo järven ympäri – kanoottiretki Suomen luonnossa on hieno kokemus. 

Matildanjärvi on yleensä sääoloiltaan tyyni, mutta erityisen tuulisina päivinä suosittelemme kajakkia kanootin sijaan. Kanootit ovat kajakkeja epävakaampia kovalla tuulella.

 

Varauksen sijainti: Teijon Luontokeskus, Matildanjärvi

Haluatko antaa melontakokemuksen lahjaksi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä.

 

Mad River Journey 156 -avokanootin tekniset tiedot:

Pituus: 472 cm

Leveys: 94 cm

Paino: 38 kg

Kantavuus: 499 kg

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top