Haluatko oppia tekemään upean aterian nuotiolla? Tule nyt eräoppamme johdolla oppimaan nuotioruoanlaiton salat!
Tällä kurssilla opit valmistamaan nuotiolla ruokaa eräopppaamme johdolla. Kokoonnumme Vicksbäckinlahden kodalla Teijon kansallispuistossa ja käymme yhdessä ruoanlaittoon.
Kurssilla valmistetaan maukas ja juhlava, erähenkinen kolmen ruokalajin ateria. Kokkaamme alusta loppuun alku-, pää- ja jälkiruoan nuotion loimussa, ja sen jälkeen aterioimme yhdessä nuotion äärellä. Ja totta kai ruoan päätteeksi keitetään herkulliset, höyryävän kuumat nokipannukahvit.
Kaikki aterioiden valmistamiseen tarvittavat ruoka-aineet sisältyvät kurssihintaan. Sinun tarvitsee tuoda mukanasi vain uteliaisuutta ja innokkuutta nuotioruoan valmistamiseen.
Menut 1
Sienikeitto
Loimulohi
Suklaabanaani
Menu 2
Körpäkkää ruisleivällä
Broiler-kasviswokki
Kaura-omenapaistos
Paikka: Vicksbäckinlahden kota Teijon kansallispuistossa.
Kellonaika: 10-20
Ajankohta: 1.5.-31.10.2021 tai sopimuksen mukaan.
Kesto: 2,5 h
osallistujamäärä: 8–20 henkeä.
Hintaan sisältyy: Kaikki aterioiden valmistamiseen tarvittavat ruoka-aineet sekä ruokailuvälineet ja astiata sisältyvät kurssihintaan.
Hinta: 65 euroa per henkilö (sis. alv. 24%)