bg
65,00 € / 150 min

Haluatko oppia tekemään upean aterian nuotiolla? Tule nyt eräoppamme johdolla oppimaan nuotioruoanlaiton salat!

Tällä kurssilla opit valmistamaan nuotiolla ruokaa eräopppaamme johdolla. Kokoonnumme Vicksbäckinlahden kodalla Teijon kansallispuistossa ja käymme yhdessä ruoanlaittoon. 

Kurssilla valmistetaan maukas ja juhlava, erähenkinen kolmen ruokalajin ateria. Kokkaamme alusta loppuun alku-, pää- ja jälkiruoan nuotion loimussa, ja sen jälkeen aterioimme yhdessä nuotion äärellä. Ja totta kai ruoan päätteeksi keitetään herkulliset, höyryävän kuumat nokipannukahvit.

Kaikki aterioiden valmistamiseen tarvittavat ruoka-aineet sisältyvät kurssihintaan. Sinun tarvitsee tuoda mukanasi vain uteliaisuutta ja innokkuutta nuotioruoan valmistamiseen.

Menut 1 

Sienikeitto

Loimulohi

Suklaabanaani

 

Menu 2

Körpäkkää ruisleivällä

Broiler-kasviswokki

Kaura-omenapaistos

 

Paikka: Vicksbäckinlahden kota Teijon kansallispuistossa.

Kellonaika: 10-20

Ajankohta: 1.5.-31.10.2020 tai sopimuksen mukaan. 

Kesto: 2,5 h

osallistujamäärä: 8–20 henkeä.

Hintaan sisältyy: Kaikki aterioiden valmistamiseen tarvittavat ruoka-aineet sekä ruokailuvälineet ja astiata sisältyvät kurssihintaan. 

Hinta: 65 euroa per henkilö (sis. alv. 24%)

 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top