bg
Alkaen 30,00 € / 2 h

Vuokraa polkupyörä Nuuksiossa – hauska Fatbike on erinomainen kulkupeli Nuuksion maastoihin. 11 vaihdetta ja leveät renkaat takaavat mukavat pyöräilyhetket.

Isojen ja paksujen renkaiden ansiosta Fatbike-pyörät rullaavat kevyesti vaihtelevassa maastossa, hiekkateillä ja poluilla, lumella ja jäälläkin. Fatbikella on hauska ajaa! Nuuksion maastot ovat vaihtelevia ja kiinnostavia – "läskipyörällä" tienoo tutuksi!  

Mongoose -pyörämme ovat 11-vaihteisia ja niissä on käsijarrut.

Varauksen sijainti: Nuuksio

M-koko sopii noin 170–185-senttisille pyöräilijöille.

Haluatko antaa fatbike-kokemuksen lahjaksi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top