bg
Alkaen 20,00 € / h

Haluatko päästä Helsingin vesille SUP-laudalla? Boardworksin Riptide SUP-lautaa on helppo käsitellä ja se sopii kaikille! Tervetuloa Vuosaareen suppailemaan!

Riptide on kestävällä komposiittirakenteella valmistettu SUP-lauta. Lauta on helppo ja sopii aloittelijalle. Leveytensä ansiosta lauta on vakaa ja käyttäytyy rauhallisesti.

SIJAINTI: Vuosaaren melontakeskus

Melojan koko: Tämä on pienempi aloittelijan SUP-lauta. Lauta soveltuu hyvin aloittelijalle 90 kg saakka. Jos haluat varata suuremaan laudan, varaa se tästä. 

Haluatko antaa suppailukokemuksen lahjaksi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä. 

Malli: Boardworks Riptide 10'6" Bombshell
Tilavuus: 224 l
Pituus: 320 cm
Leveys: 83 cm 

Perustiedot

Kohde0Harbonkatu 13,00980 Helsinki

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top