bg
Alkaen 20,00 € / h

Lähde soutelemaan Nuuksion kansallispuistoon Haukkalammen erämaisemiin. Tästä ei souturetki parane! Varaa soutuvene Nuuksiossa nyt!

Vuokraamme Nuuksion Haukkalammella Haukanpesän toimipisteessämme TERHI 385 -soutuvenettä. Se kantaa maksimissaan neljä henkeä.

SIJAINTI: Nuuksion kansallispuisto, Haukkalampi

Pituus: 380 cm

Leveys: 150 cm

Paino: 96 kg

Haluatko antaa rentouttavan soutelukokemuksen lahjaksi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä.

Perustiedot

Kohde0Haukkalammentie 32,02820 Espoo

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top