bg
38,00 €

Anna lahjaksi melontaretki! Tutustu Melontaan -retki on suunnattu aloittelijoille. Sen aikana pääsee tutustumaan melonnan saloihin pätevien oppaidemme johdolla!

Tutustu Melontaan -retki toteutetaan joka maanantai koko kesän ajan. Tämä kahden tunnin melontaretki alkaa ja päättyy Vuosaaren melontakeskukseen. Koulutetut oppaat huolehtivat retkelle osallistujien turvallisuudesta ja viihtyvyydestä. Lisätietoja retkestä täältä.

Kaikkia lahjakortteja voi käyttää muihinkin Natura Vivan palveluihin, vaikka lahjakortti on yksilöity tietylle palvelulle.

 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Takaisin ylös / Back to top