bg
139,00 €

Mikä on parempaa kun saada lahjaksi hieno harrastus? Melonnan alkeiskurssin jälkeen lahjan saajalla on mahdollisuus lähteä harrastamaan melontaa omatoimisesti.

Melonnan alkeiskursseja järjestetään koko kesän Helsingissä Vuosaaren melontakeskuksella, ja lahjan saaja voi osallistua itselleen parhaiten sopivalle kurssille. Lisätietoja melonnan alkeiskurssista.

Kaikkia lahjakortteja voi käyttää muihinkin Natura Vivan palveluihin, vaikka lahjakortti on yksilöity tietylle palvelulle.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Takaisin ylös / Back to top