bg
20,00 €

Anna ystävälle elämyksellinen lahja! Natura Vivan avoin lahjakortti on oiva valinta – ystäväsi voi itse päättää, milloin ja miten haluaa lähteä melomaan. 

Nyt voit helposti hankkia Natura Vivan lahjakortin. Voit muistaa ystävääsi merkkipäivänä tai muuten vain. Avoin lahjakortti voidaan kirjoittaa mille tahansa summalle 20 €:stä ylöspäin 20 €:n välein. Jos esimerkiksi haluat 40 €:n lahjakortin, valitse kaksi tuotetta.

Jos haluat lahjakortin jollekin muulle summalle, ota yhteyttä, ja teemme sinulle sellaisen.

Yhteystiedot: info@naturaviva.fi tai 010 292 4030

Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Takaisin ylös / Back to top