bg
Alkaen 75,00 € / vrk

Matildanjärven kämpät sijaitsevat Teijon kansallispuiston eteläisessä osassa Jeturkastin ja Matildajärven reittien varrella. Läheltä löytyvät Matildajärven luonnonrannat ja kalastusmahdollisuudet, Teijon luontotalo sekä Matildanjärven sauna rentouttavine löylyineen. 

Vuoden 2019 loppuun saakka Matildanjärven kämpistä käytettiin nimitystä "Teijon kalamajat" ja ne palvelivat erityisesti Matildanjärvellä ongintakokoisia istutuskirjolohia narraavia kalastajia. Vuoden 2020 alkupuoliskolla Teijon kalamajat siirtyivät Natura Vivan kehitys- ja huoltotoiminnan alle, jonka yhteydessä kämppien toimintakonsepti uudistettiin hyvin varustelluiksi ja siistiksi aidoiksi eräkämpiksi, jonne tullaan nauttamaan aidosta metsän elämästä.

Kämppien tyyppi ja piha

Matildanjärven kaksi kämppää Vaappu ja Lippa kehystävät entisajan malliin pihapiiriä, jossa keskellä on tulipaikka ja pöytäpenkit. Kussakin kämpässä on kaksi makuualkovia ja keskellä tupa. Kämpän päälämmön lähteenä toimii kamina. Peruslämpö tuotetaan sähköpatterilla.
Kämpät ovat käytössä ympäri vuoden ja kuhunkin kämppään mahtuu maksimissaan 6 henkilöä. Kämppien yhteenlaskettu maksimikapasiteetti on 12 hlö. Edellä mainittuja henkilömääriä ei ole mahdollista ylittää ilman lupaa.

Sijainti

Kämpät sijaitsevat Teijon kansallipuiston eteläisessä osassa Teijon luontotalolta noin 100 metriä metsään. Kämppille pääsee ajoneuvolla. 

Osoite: Matildanjärventie 86, Salo

Varustelu

Kummassakin kämpässä on seuraava varustelu:

 • Aterimet 6 hlölle
 • Lautaset, kulhot ja mukit 6 hlölle
 • Tarjoiluastiat, lävikkö
 • Veitset ja muut ruoanlaittovälineet
 • Juomavesikanisteri (juomavesi luontotalon vesipisteestä)
 • Kahvipannu, paistinpannu ja kaksi kattilaa (1,5l + 3l)
 • Sähköliesi ja -uuni
 • Jääkaappi
 • Kamina (peruslämpö sähköpatterilla)
 • Ensisammutusvälineet
 • Ensiapupakkaus
 • Siivousvälineet 
 • Vuoteet max 6 hlölle (2 kpl alavuoteita 200cm x 300cm (soveltuvat lapsille))
 • Patjat ja tyynyt 

Pihapiiri kämppien yhteiskäytössä

 • Ulkotulipaikka ritilällä
 • Omat kattilat ja pannut avotulelle
 • Pöytäpenkit
 • Polttopuuvaja

Muista aina ottaa mukaan:
WC-paperia, taskulamppu, tulitikkuja ja makuupussi. Nämä eivät kuulu palveluvarustukseen. 

Teijon luontotalolta on mahdollista ostaa hätävarat, jos pääsivät unohtumaan. Lähin kauppa on Teijossa, noin 7 km päässä, Teijon kansallispuiston pohjoisessa osassa. Mathildedalin kylältä löytyy myös useita pikkupuoteja ja ravintoloita. 

Kämppien varaaminen ja käyttö

Matildanjärven kämpät on mahdollista varata yhdessä tai erikseen. Mikäli varaat molemmat kämpät, saat koko pihapiirin yksityiskäyttöösi ja saunavuorosi on kahden tunnin mittainen. 

Kämppä on vuokralaisen käytössä tulopäivän klo 13:sta lähtöpäivän klo 11:een. Vuokralainen saa mennä kämpälle vasta varausajan alkaessa. 

Matildanjärven sauna ja peseytyminen

Matildan kämpillä majoittumiseen sisältyy yksi (1) saunavuoro per päivä Matildanjärven saunalla, noin 300 metrin päässä. Vuorot varataan online-järjestelmästä etukäteen. 

Teijon luontotalolla on myös mahdollisuus käydä suihkussa.

Avaimet

Avaimet sijaitsevat älyavainlaatikossa kämpillä. Vuokraajalle toimitetaan kohteen avainlaatikkoon henkilökohtainen, varauksen ajan voimassa oleva PIN-koodi etukäteen hyvissä ajoin ennen varauksen alkua.

Siisteys, loppusiivous ja roskat

Vuokralainen on vastuussa vuokrakohteen, sen pihapiirin sekä siihen liitettyjen palvelujen siisteydestä. Kämpän täytyy olla siivottu huolellisesti käytön jälkeen siten, että seuraavalla tulijalla on miellyttävää saapua Teijon kansallispuistoon nauttimaan.

Matildanjärven kämpillä noudatetaan roskatonta retkeilyä. Biojätteen voi laittaa kuivakäymälään kuivikkeen seassa. Kaikki muu jäte on vietävä luontotalolta löytyvän keräysastiaan. Kämpälle ei saa myöskään jättää mitään ruoka-aineita.

Lemmikkieläimet

Siistit koirat ovat sallittuja Matildanjärven kämpillä. Omistajan on huolehdittava siitä, että vuoteet on suojattu asianmukaisesti. Lähtiessä siivoukseen ja mattojen puisteluun on kiinnitettävä erityistä huomiota, jotta karvat saadaan mahdollisimman hyvin pois.

Koira tulee olla kämpän ulkopuolella aina kytkettynä eikä koira saa häiritä toisella kämpällä majoittuvaa. Mikäli koira käy tarpeillaan pihapiirissä, on ne ehdottomasti korjattava pois ja vietävä kuivakäymälän taakse metsään kompostoitumaan. 

Ilmoita varausta tehdessäsi lisätietoihin koiran rotu ja koko. Muista myös tarkistaa ehtojen lemmikkieläimiä koskeva osa ennen varausta.

Ehdot, säännöt ja ohjeet

Kämpän varajaa on täysimääräisesti vastuussa koko kämpästä sekä myös kavereistaan. Tutustu ehtoihin ennen varaustasi.

Tutustu etukäteen myös kämpän omiin ohjeisiin säätöihin: 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top