bg
340,00 € / 3 h

Lähde talviselle Fatbike-retkelle Helsingissä! Tutustu Itä-Helsingin upeaan meriluontoon "Läskipyörällä". Retkellä pyöräilemme ulkoilureittejä ja hiekkateitä rentoa tahtia.

Itä-Helsingin saaristo ja rannat tarjoavat lukuisia hienoja reittejä pyöräiltäväksi niin kokeneelle kuin aloittelevallekin maastopyöräilijälle. Mäntymetsät ja kallioiset rannat ovat tunnusomaisia tälle alueelle, mutta Itä-Helsingin merellinen ja monimuotoinen luonto tarjoaa myös paljon muuta ajettavaa ja ihasteltavaa reitin varrella.

Tällä talvisella pyöräretkellä tutustut "Läskipyöräksikin" kutsuttuun isorenkaiseen maastopyörään ja pääset ajamaan Helsingin parhaita rantareittejä ja polkuja pitkin. Tavallista paksummat ja leveämmät renkaat rullaavat hyvin hiekkateillä ja poluilla. Suomen talviolosuhteissa Fatbike on erinomainen ja vakaa ajettava niin lumella kuin jäällä. Talvella pyöräileminen on todella kivaa ja tämä pyöräretki onnistuu kelissä kuin kelissä.

Aloitamme pyöräretken Vuosaaren melonkeskuksella, jossa jokainen osallistuja saa omille mitoilleen parhaiten sopivan pyörän. Oppaan johdolla käymme läpi pyörän keskeiset toiminnot ja ajamaan pääsemme tuota pikaa. Alun hiekkateiden jälkeen siirrymme ajamaan hieman haastavampia, mutta yhä aloittelijoille soveltuvia polkuja. Aina välillä ajamamme polku risteää meren rantaan josta avautuu upeat maisemet Itäiselle Suomenlahdelle. Ajamme yhtenä ryhmänä koko retken ajan ja opas huolehtii, että etenemistahti pysyy rentona ja mukavana. Taukoja pidämme tarpeen mukaan. Pyöräretki päättyy yhteisesti melontakeskukselle josta on järjestetty paluukuljetus Helsingin keskustaan.

Fatbike-pyörämme ovat laadukkaita 18-vaihteisia ja niissä on käsijarrut. Retkelle lähtijöillä toivomme olevan reipasta mieltä ja hieman aikaisempaa pyöräilykokemusta. Suosittelemme säänmukaista ulkoiluvaatetusta. Tämä pyöräretki on rento ja mukava!

Helsinki Winter Fatbike sisältää kuljetukset Helsingin keskustasta Vuosaaren melontakeskukselle ja takaisin.

Retken aloituspaikka: Vuosaaren melontakeskus.

Kuljetuksen noutopaikka: Bussipysäkki Kiasman edessä, os. Mannerheiminaukio 2, 00100 Helsinki.

Aika: 16.1.–30.4.2019 torstaisin ja lauantaisin. Lähtö klo 10.00 Kiasman edestä, paluu Helsingin keskustaan klo 13 mennessä.

Ryhmän koko: 1–8 henkeä.

Ohjaaja: Natura Vivan ammattiopas.

Vaativuus: Retkelle osallistuminen vaatii aikaisempaa pyöräilykokemusta ja rentoa seikkailumieltä. Tahti on rento ja reitit helppoja.

Kesto: 3 h, kuljetukset mukaan lukien.

Hintaan sisältyy: Kuljetus Helsingin keskustasta, opastus, Fatbike-pyörä, pyöräilykypärä, vesipullo, lämmin juoma.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

The Natura Viva web services may contain products/events/services from various providers. These products will be added into the common shopping cart prior payment. Every provider is responsible of the products they offer and the deal is being conducted between the customer and the aforementioned vendor. As well all orders, payments and payment verifications will be conducted between the customer and the vendor. All questions and concerns about the products/events/services should be addressed to the vendor responsible for the product/event/service. All contact information will be given with the product information. Natura Viva is responsible only for its products, events and services.

Read thoroughly the terms and conditions of the transaction before your purchase.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top