Koe melontaelämys Helsingin upeassa saaristossa. Melonta on hauskaa ja sopii kaikille. Lähde kanssamme rentoutumaan merelliseen luontoon!

Yritystapahtumat Helsingissä


Melontaa Vuosaaressa

Melonta on oiva tapa unohtaa arjen kiireet ja nostattaa tiimihenkeä. Järjestämme vuosittain yli 100 melontatilaisuutta yrityksille ja ryhmille merellä, järvillä ja joilla. Melontakeskuksemme sijaitsee Vuosaaressa, pääkaupungin parhaiden melontavesien äärellä. Voimme myös tuoda yritystapahtuman valitsemaasi kohteeseen muualla pääkaupunkiseudulla tai eteläisessä Suomessa. Kokeneet oppaamme huolehtivat ryhmän turvallisuudesta ja kaikki viihtyvät vesillä. Tilaisuudet sopivat hyvin myös vasta-alkajille.

TYKY- / TYHY-päivän tarkoituksena on edistää henkilökunnan hyvinvointia. Siihen luonnossa toteutettavat aktiviteetit sopivat loistavasti! Kajakkimelonnan lisäksi ohjelmassa on myös SUP-lautailua, Fatbike-retkiä ja villivihanneskursseja. Kaikkia lajejamme voi myös yhdistää keskenään ja näin voimme tarjota mielenkiintoista tekemistä myös isommille ryhmille. Voit myös vuokrata rannan kokousteltan, jossa on 12 – 15 asiakaspaikkaa. Cafe Naturan valikoimista tarjoamme kuumaa ja kylmää purtavaa ja juotavaa.

Melontaretket Vuosaaren melontakeskuksessa

Hiekkarannat, kirkkaat vedet ja monet saaret tekevät Vuosaaresta loistavan kohteen melontaretkelle. Lähde melontaretkelle Helsingin hienoimmille melontavesille!

Kajakki + Fatbike -retki
79 €
Kajakki + SUP -retki
55 €
Melontaretki saaristoluonnossa
48 €
Melontaretki saaristoluonnossa ja evästauko saaressa
65 €
Melontaretki Vartiosaareen ja luontopolku
98 €
SUP-melontaa ryhmille
65 €
Täyden palvelun melontaretki ja herkulliset eväät saaressa
83 €
Kajakkikalastusretki Vuosaaressa
121 €

Muut ohjelmat Vuosaaren melontakeskuksessa

Vuosaaren luontoon pääset tutustumaan myös Fatbike-retkellä merimaisemissa tai Villiyrttiretkellä keräämässä todellista lähiruokaa. Näitä kannattaa kokeilla!

Villiyrttikurssi
44 €
Fatbikeretki Vuosaaressa
50 €

Cafe Naturan ryhmämenut ja telttakatos

Mieleen painuva luontoretki on mukava palkita muisteluhetkellä maittavan aterian ja juoman kera. Voit varata rannan telttakatoksen melontaretken jälkeen. Tilaa on 12 – 15 hengelle. Telttakatokseen saadaan tarvittaessa kokousvarustus. Ryhmämenujen minimilaskutus on 8 hengen mukaan.

Matteon herkkulautanen 16,50 € / hlö

Italialaissyntyinen melontaoppaamme Matteo on kerännyt kotimaansa parhaat herkut meidän maisteltavaksi. Lähde Matteon mukana makujen löytöretkelle Italiaan!
Meloni, parmankinkku, mozzarella, pesto, basilika, oliivi, artisokansydän.

Cafe Naturan herkkupöytä 23,50 € / hlö

Tuoreet merenantimet, raikkaat salaatit sekä herkulliset pororullat vievät kielen mennessään. Kaikille löytyy maistuvia herkkuja ja ruokaa on riittävästi!
Graavilohi, lämminsavulohi, salaattia, savuporoa piparjuurituorejuustolla, vihanneksia dippikastikkeen kera, keitetyt punajuuret, raejuustoa ja keitetyt perunat.

Kevyt ja raikas salaatti 9,90 € / hlö

Valitse: Lämminsavulohi (myös caesar), kana (myös caesar), feta, Couscous salaatti (fetajuustolla tai vege vaihtoehdolla)

Grillimakkara ja perunasalaatti 7,00 € / hlö

Kaikkiin ryhmämenuihin kuuluu leipä, vesi ja levite.

Melontaretket muissa kohteissa

Ryhmille järjestämme melontaretkiä myös muissa kohteissa Etelä-Suomessa. Suosittelemme mielellään hyviä vaihtoehtoja tai järjestämme melontatilaisuuden sopivassa kohteessa.

Polttariohjelmat

Natura Viva tarjoaa monipuolista polttariohjelmaa Helsingissä ja muualla Etelä-Suomessa. Helsingissä suosituin vaihtoehto on merimelonta. Kymijoella noin 150 kilometrin päässä Helsingistä järjestämme myös koskimelontaa ja koskenlaskua kumilautalla. Ympärivuotinen vaihtoehto on Fatbike-retki.

Kajakkipoolo
48 €
Melontaretki saaristoluonnossa
48 €

Tauko melontaretkellä Vuosaaressa

Ota yhteyttä!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe
Yhteydenotto - Ryhmät

Viesti