Koe melontaelämys Helsingin upeassa saaristossa. Melonta on hauskaa ja sopii kaikille. Lähde kanssamme rentoutumaan merelliseen luontoon!

Tietoa meistä

Olemme kokeneita melojia ja luonnossa liikkujia. Siksi tunnemme retkeilijän tarpeet ja olemme mitoittaneet tarjontamme sen mukaisesti. Olemme itse mukana kaikissa tilaisuuksissamme ja takaamme palvelujemme laadun. Jokaisella asiakkaallamme on oikeus hyvin suunniteltuun ja toteutettuun tapahtumaan, josta jää mukava muisto ja tyytyväinen mieli.

Rakennamme pitkäjänteistä yhteistyötä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Noudatamme toiminnassamme maan lakeja ja viranomaisten säädöksiä. Toteutamme ohjelmamme yhteistyössä kokeneiden ja osaavien ohjaajien kanssa. Kaikki oppaamme ovat alansa ammattilaisia. Kannatamme luonnon kestävää käyttöä ja tuemme siihen tähtääviä hankkeita. Edistämme nuorten osallistumista luontoharrastuksiin.

Natura Viva on perheyritys. (Y-tunnus 0649766-0, rek.no. 377.159, perustettu vuonna 1986).

Yhteystiedot

Vuosaaren Melontakeskuksen osoite
Harbonkatu 13
00980 Helsinki

Postiosoite
Natura Viva
Kivitie 2
02240 Espoo

Puhelin: 010 292 4030

Sähköposti:
info@naturaviva.fi

Natura Vivan tiimi

Natura Vivan melontaoppaat

Ilkka

Natura VivaIlkka on Natura Vivan toimitusjohtaja. Hän toimii oppaana merimelonta-, koskimelontakursseilla ja -retkillä. Ilkka on koulutukseltaan Metsänhoitaja (MMM). Hän on Suomen Melonta- ja Soutuliiton sekä Melontakouluttajat Ry:n  hyväksymä melontaopas ja kouluttaja. Ilkkalla on BCU 4-star award koskimelonnassa,  BCU 3-star award merimelonnassa sekä hän on Pohjoismaisen merimelonta yhdistyksen (NIL) apuohjaaja. Ilkka on myös Suomen Luonto- ja ohjelmapalveluyrittäjät ry:n varapuheenjohtaja. Ilkka kirjoittaa englanniksi Home in the Wild – blogia.

Ilkan tavoittaa osoitteesta ilkka@naturaviva.fi tai numerosta 050 376 8855

Martti

Martti OTTAWAMartti vastaa melontakeskuksen ylläpidosta ja Natura Vivan liiketoiminnan kehittämisestä ja hän on yrityksen hallituksen puheenjohtaja.  Hän on myös mukana oppaana melontaretkillä.  Martti on Suomen Kanoottiliiton hyväksymä melonnanohjaaja ja hänellä on BCU 3-star sea tutkinto.

Martin tavoittaa osoitteesta martti@naturaviva.fi tai numerosta 050 2612

Paula

Paula on Natura Vivan hallituksen jäsen ja vastaa Cafe Naturan toiminnasta. Hänelle voi aina ehdottaa uusia reseptejä kahvilaan! Hän hoitaa myös Natura Vivan kirjanpitoa ja taloushallintoa.

Paulan tavoittaa osoitteesta paula@naturaviva.fi tai numerosta 050 626 12.

Emilia

Emilian tapaat melontakeskuksen toimistossa sekä oppaana melontaretkillä. Hän on koulutukseltaan Outdoor Academyn eräopas sekä kauppatieteiden maisteri.

Outi

Tulvapurot 2007 119Outi on Suomen Melonta- ja Soutuliiton hyväksymä melontaopas meri- sekä koskiympäristössä. Outi toimii oppaana melontakursseilla ja melontaretkillä sekä koskimelontatapahtumissa. Useimpina päivinä Outi pyöräilee töihin ja hän leipoo maistuvia raakakakkuja.

Matteo

Matteo

Matteo on Natura Vivan melonta- ja vaellusopas. Matteo opastaa kesällä melontaryhmiä Suomessa ja talvikaudella hän toimii oppaana Madeiran vaellusretkillä. Matteo on eräopas, melonnanohjaaja sekä erinomainen pizzakokki.

Kaspian

Kaspian toimii oppaana melontakursseilla ja melontaretkillä. Kaspian on Suomen Melonta- ja soutuliiton hyväksymä melontaopas. Hänellä on myös eräoppaan ja liikunta-alan koulutus.

Miku

Miku työskentelee Melontakeskuksen toimistossa, vastaa osasta Natura Vivan markkinoinnista ja on Cafe Naturan suurin fani. Erityisesti couscous-salaatti kanalla, Naturan pulla ja Kaffa Rosteryn kahvi ovat Mikun suosikkeja. Hän opiskelee liikunta- ja kauppatieteitä Jyväskylän yliopistossa.

Tomppa

IMG_6531-1Tomppa on pohjoismaisen merimelonnan ohjaajayhdityksen (NIL) ohjaaja. Merimelonnan lisäksi Tomppa toimii Olympia purjehdusvalmentajana.

Lisätietoa Tompasta: C-breeze.

 

 

Töihin meille!

Haluaisitko tulla töihin tiimiimme? Kesäkaudella on tarjolla useita monipuolisia työtehtäviä. Kaikissa tehtävissä vaaditaan innostunut asenne melontaan ja luontoon. Työ on rankkaa ja vaativaa, mutta silti suurin osa meidän työntekijöistämme tulevat takaisin joka kesä. Aina tarvitaan kuitenkin myös uusia tekijöitä!

Työpaikkana on uusi melontakeskuksemme Vuosaaressa. Melontatilaisuuksia järjestämme myös muualla Etelä-Suomessa.

Yhteistyökumppanimme

Hotel Rantapuisto

Rantapuistolla on pitkät perinteet kokous, koulutus- ja tapahtumatalona. Alunperin Unitas-opistona tunnetuksi tullut rakennus avattiin Yhdyspankin toimesta Vuosaaren Ramsinniemeen vuonna 1963. Opistossa koulutettiin tulevia pankkitoimihenkilöitä ja pankinjohtajia.
Nyt Rantapuistossa on isäntä vaihtunut ja Ramsinniemessä puhaltavat uudet tuulet: kaikki kokoustilat on nyt varustettu uusimmalla AV-tekniikalla  ja koko hotelliin on asennettu langaton laajakaistayhteys. Hotellihuoneita ja yleisiä tiloja on päivitetty Rantapuiston arkkitehtuurista ilmettä kunnioittaen. Hotellissa on 70 huonetta, 3 ravintolaa, 15 kokoustilaa, useita ryhmätyötiloja, auditorio ja monitoimihalli. Hotellin kotisivuille.

Bear & Water

Bear & Water

Bear & Water on Suomen johtava melojan ja ulkonaliikkujan tavaratalo sekä melonta-, retkiluistelu-, tunturihiihto- ja telemarkvarusteiden maahantuoja.
Bear & Water

Twenty Knots

TwentyKnots on elämyspalveluyritys ja Pohjoismaiden ensimmäinen ASI-akreditoitu (Academy of Surfing Instructors) SUP koulu. Tarjoamme kokemuksia luonnon ja veden äärellä, järjestämme toiminnallisia tiimipäiviä, kursseja ja tapahtumia pienistä tempauksista suurempiin kokonaisuuksiin. Olemme erikoistuneet  SUP (stand-up paddle) -melontaan ja  purjelautailuun. Tiimimme koostuu reippaista ja intohimoisista ohjaajista, jotka inspiroivat ja auttavat uusien elämysten löytämisessä. 

twentyknotslogo2015

 

Ota yhteyttä!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe
Yhteydenotto - Tietoa meistä

Viesti